Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Στη Μεσσηνία συνεχίζει ο Κ. Σταθόπουλος

Κάτοικος Μεσσηνίας ο Αχαγιώτης γκολκίπερ Κώστας Σταθόπουλος, καθώς συμφώνησε με τον Νέο Άρι Καλαμάτας στον οποίο προπονητής είναι ο Μιχάλης Φασουλής με τον οποίο ο έμπειρος κίπερ είχε συνεργαστεί στην «Μαύρη Θύελλα» επί Γ΄ Εθνικής.

Ο Σταθόπουλος ξεκίνησε στα 13 του από τον ΓΣ Δύμης και μετά «περιπλανήθηκε» σε όλη τη Δυτική Αχαΐα. Έπαιξε διαδοχικά σε Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων (Δ’ Εθνική τότε), Θύελλα (Δ’ Εθνική), Καλαμάτα (Γ’ Εθνική), Πανηλειακό, ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρα Αμαλιάδας, Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων, Προοδευτική Μανωλάδας, και Δόξα Νέας Μανωλάδας, με την τελευταία τετραετία να είναι στις τοπικές κατηγορίες μετά από μακρά παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η καλύτερη χρονιά του ήταν με την Καλαμάτα στη Γ’ Εθνική το 2012, εκεί όπου στα 18 του, έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, στη νίκη της Καλαμάτας με 2-1 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Φέτος ξεκίνησε στην Αχαϊκή, αλλά για λόγους φιλοσοφίας όπως αναφέρει ο ίδιος στο patragoal.gr αποχώρησε και θα αγωνιστεί στο Νέο Άρι Καλαμάτας.

Πως και πήρες την απόφαση να αποχωρήσει από την Αχαϊκή, ενώ η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση και ήσουν βασικός;

«Διέκρινα αλλαγή φιλοσοφίας. Κάποια πράγματα ήρθαν σε αντίθεση με τα όσα είχαμε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι».

Ως Αχαγιώτης πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να επιτύχει άνοδο στη Γ΄ Εθνική;

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να τα καταφέρει».

Ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο;

«Νομίζω θα είναι τέσσερις οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο. Θεωρώ ότι η Θύελλα Πατρών, το ΑΠΣ Πάτραι, ο Άρης Πατρών και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου».

Πως πήρες την απόφαση να αγωνιστείς στην ΕΠΣ Μεσσηνίας;

«Eπειδή το ποδόσφαιρο φτάνει στο τέλος του, σημασία έχουν κάποια άλλα πράγματα για μένα. Υπάρχει μια φιλική υποχρέωση στο Μιχάλη Φασουλή με τον οποίο είχαμε συνυπάρξει στην Καλαμάτα και θα αγωνιστώ στην ομάδα του, στον Νέο Άρι. Περιμένω πως και πως να αγωνιστώ, αφού όλα αυτά τα χρόνια διατηρήσαμε τη φιλία μας».