Στη μεταγραφική λίστα ο Γκοτσούλιας

Μπορεί η διοίκηση της Παναχαϊκής, να «τρέχει» άλλα θέματα που αφορούν τα διαδικαστικά, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να αγωνιστεί στην Super League 2, όμως στην λίστα των “κοκκινόμαυρων” έχουν αρχίσει να «γράφονται» τα πρώτα ονόματα που επιθυμούν να αποκτηθούν.

Ο Γιάννης Γκοτσούλιας, που είχε σημαντικό και ηγετικό ρόλο στην επιστροφή του Ιωνικού στη Super League, αποχώρησε από το σύλλογο ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του εκεί. Σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr έγινε “κρούση” προς την πλευρά του πατρινού ποδοσφαιριστή.

Ο Γκοτσούλιας το 2018 ήταν μέλος και αρχηγός του Ιωνικού. Από τη Γ’ Εθνική μέχρι τη Super League έζησε όλη τη διαδρομή στην προσπάθεια της οικογένειας Τσιριγώτη να επαναφέρει την ομάδα της Νίκαιας στην κορυφαία κατηγορία.

Στα 32 του χρόνια και ύστερα από τη μαγική περσινή χρονιά, ο Γιάννης Γκοτσούλιας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Συνολικά, με τη φανέλα του Ιωνικού, ο έμπειρος μέσος μέτρησε 72 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr έχει δείξει η Καλαμάτα, αλλά και δύο ομάδες Α΄ Εθνικής της Κύπρου.