Στις 15/6 η Γενική συνέλευση στην Άβυθο 2017

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε η Άβυθος Αιγιαλείας 2017:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου «ΑΒΥΘΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2017», κατά τη συνεδρίασή του της 30 Μαΐου 2022, βάσει των σχετικών άρθρων του καταστατικού του, αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν τα τακτικά οικονομικά ενήμερα μέλη που θα διεξαχθεί στο κατάστημα Maritimo (Παραλίας Άκολης) την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 19:00.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας που καθορίζεται μέχρι τις 19:30, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ιδία μέρα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00, ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων αντιπροσώπων.
Πρόθεση του Συλλόγου είναι να γίνει η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες με την κλασική διαδικασία.
Θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. κατά τη χρονική διάρκεια της θητείας του
  3. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του Δ.Σ. για το έτος 2021 και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, μελών Διοικητικού Συμβουλίου, μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    Τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να στείλουν το αργότερο μέχρι το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:00 αν θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες στις προγραμματισμένες εκλογές.
    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τακτικά μέλη του συλλόγου, οικονομικά ενήμερα και να είναι εγγεγραμμένα ένα χρόνο ποιο νωρίς πριν τις προγραμματισμένες εκλογές.
    Τα έγγραφα θα πρέπει σταλούν στο e-mail του Συλλόγου (avythos2017@gmail.com) σε μορφή PDF ή να παραδοθούν σε κάποιο μέλος του ΔΣ.
    Με Τιμή
    Το Δ.Σ.