Στοίχημα: Βουλγαρία vs Ιταλία (προγνωστικά)

Συνέχεια της 2ης αγωνιστικής των Ευρωπαϊκών προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα, μια ημέρα που έχει πολλά «καυτά» φαβορί και λιγότερα αμφίρροπα παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά της ημέρας, στο Vasil Levski της Σόφιας, η Βουλγαρία θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από νωρίς, υποδεχόμενη την Ιταλία, που είναι πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – Κακή πρεμιέρα στον όμιλο στην ήττα 3-1 σε αυτό το γήπεδο από την Ελβετία, στο ντεμπούτο του 52χρονου Γιασέν Πετρόφ στον πάγκο. Ένα παιχνίδι που στο 12’ έχανε ήδη 3-0! Στο 7’ το 1-0, στο 10’ το 2-0, στο 12’ το 3-0. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που έκανε μόλις μία τελική, με κατοχή μπάλα στο πρώτο 45λεπτο στο 28-72%! Ισορρόπησε η κατάσταση στην επανάληψη, όμως και αυτό ήρθε και λόγω Ελβετίας που κατέβασε ταχύτητα. Μείωσε στο 46’ με τον Ντεσπότοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός κλήσεων οι Μιχάιλοφ (Τ, 38 συμ.), Κ. Ντιμιτρόφ (Α, 12/1), Νεντιάλκοφ (Α, 19/0), Γιουσέιν (Μ, 33/2), Κράεφ (Ε, 22/3). Προφανής η διάθεση ανανέωσης από μέρους του Πετρόφ, εννοείται σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία. Το τεχνικό τιμ κρατάει το σχήμα με τους τρεις παίκτες στο κέντρο της άμυνας και τον έναν επιθετικό (Γκαλαμπίνοφ), ενώ οι Γιόμοφ και Ντεσπότοφ (παρά τις ενοχλήσεις) είναι φαβορί να παίξουν λίγα μέτρα πιο πίσω, σε ένα άτυπο 3-4-2-1 (έτσι παίζουν οι Αταλάντα και Βερόνα στη Serie A).

ΙΤΑΛΙΑ – Δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία το βράδυ της Πέμπτης για να κάμψει την αντίσταση της Β. Ιρλανδίας στην Πάρμα (2-0), στο εναρκτήριο παιχνίδι της στην προκριματική φάση. Εκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όταν και σκόραρε με τον Μπεράρντι στο 14’ και τον Ιμόμπιλε στο 38’ και έχασε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο 45λεπτο φυσιολογικά κατέβασε ταχύτητα ενόψει και των αγώνων με Βουλγαρία και Λιθουανία που ακολουθούν.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός οι Ρομανιόλι (Α, 12/2), Κρίσιτο (Α, 26/0), Ζορζίνιο (Μ, 27/5), Μποναβεντούρα (Μ, 15/0), Τζανιόλο (Μ, 7/2), Λαζάνια (Ε, 7/0), Ορσολίνι (Ε, 2/2). Οι Κριστάντε (Μ, 9/1) και Κεν (Ε, 8/2) κλήθηκαν, αλλά τραυματίστηκαν. Ο Κιελίνι (Α, 106/8) είχε συμφωνηθεί να είναι διαθέσιμος μόνο για την πρεμιέρα, οπότε αποχώρησε από το καμπ της Ιταλίας, κάτι που ισχύει και για το δίδυμο της Σασουόλο, τους Καπούτο (Ε, 2/1) και Μπεράρντι (Ε, 10/4). Στάνταρ το 4-3-3, λογικά με Κιέζα, Μπελότι, Ινσίνιε μπροστά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βουλγαρία κάνει νέο ξεκίνημα, έχοντας νέο προπονητή. Το έργο με την Ιταλία είναι δύσκολο και πρωταρχικός στόχος είναι να… σκοτώσει το παιχνίδι της αντιπάλου. Η Ιταλία είναι αναγεννημένη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και πλέον έχει μάθει να κερδίζει με οποιοδήποτε τρόπο. Πιθανή νίκη της με κλειστό σκορ. Ποντάρουμε στο 2+Under 3.5 στη winmasters.

Βήμα βήμα οδηγίες για την winmasters εγγραφη

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.