Στον Άρη Πατρών και τη νέα χρονιά Μπούμπαλης – Γράβαλος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο Άρης Πατρών ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας του και με τον Γιάννη Μπούμπαλη.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ που από τα μισά του πρωταθλήματος και έπειτα έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο συγκρότημα του Θανάση Παπουτσή, μετρώντας 14 συμμετοχές και μια ασίστ στο ματς με το Πάτραι (1-1), είχε ολοένα και καλύτερες εμφανίσεις όσο περνούσε ο καιρός, έπαιξε 7/8 ματς στα μπαράζ (απουσίασε με την Ακράτα) και μάλιστα σκόραρε με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Όπως είναι λογικό, και τη νέα χρονιά ο «Μπούμπα» θα είναι κανονικά στον άξονα της ομάδας των Προσφυγικών, θα δίνει όγκο με τη δύναμη του και σιγουριά για την μετάβαση στο επόμενο μισό, ενώ με την ηρεμία του θα βοηθήσει στην διαχείριση των καταστάσεων.
Ικανός για όλα, με εμπειρία και από ποδόσφαιρο άμμου, σπουδάζει στο Βιολογικό και συνδυάζει μυαλό και ταλέντο…

Ένα «πιτ-μπουλ» στα αμυντικά χαφ έτοιμο για όλα και αποτελεσματικός πριν να καταλάβει κανείς τίποτα. Στην ομάδα των Προσφυγικών, όμως θα συνεχίσει και ο Νίκος Γράβαλος. Πασπαρτού αφού παίζει όπου του ζητήσεις, από μεσοεπιθετικός μέχρι μπακ, ικανός να χάσει το «άχαστο» και να βάλει το απίστευτο.

Ο Νικόλας Γράβαλος, από τα Γρεβενά βρέθηκε στην περιοχή μας για να φοιτήσει στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και δεν θα μπορούσε να μην εντοπιστεί από τους «σκάουτερ» της ομάδας που στο πρόσωπο του βρήκαν έναν τοπικό «Μπέκαμ», έναν «εγχώριο» Γκρίλις, που μπορεί να κάνει τα πάντα. Φέτος η 2η του χρονιά στην Πλατεία ολοκληρώθηκε και δεν πάει πουθενά…