Στον Αμβρακικό Λουτρού ο Αγκαράϊ

Στον Αμβρακικό Λουτρού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα δοθεί δανεικός ο Μαριάνο Αγκαράϊ.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ατρόμητο Πατρών, αλλά δεν έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και κρίθηκε σκοπιμότερο να δοθεί δανεικός σε ομάδα Γ΄ Εθνικής για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Μαριάνο Αγκαράι είναι γεννηθείς στις 21/9/2000 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2019-2020) φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Πατρών στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας έχοντας στο ενεργητικό του 22 συμμετοχές και 5 γκολ, ξεκινώντας από την ακαδημία της Α.Ε. Πάτρα 2005.

Ποδοσφαιριστής του Αμβρακικού Λουτρού είναι επίσης ο πολύπειρος Σωτήρης Τσάτσος. Με τη συγκεκριμένη μεταγραφική προσθήκη του έμπειρου Τσάτσου οι ιθύνοντες του Λουτρού δείχνουν ότι δεν έχουν στόχο μόνο την παραμονή, αλλά έχουν όνειρα για ψηλότερα.

Ο Τσάτσος που αγωνίζεται ως  δεξιός χαφ και ως κεντρικός χαφ, ήρθε σε συμφωνία με τον Αμβρακικό και θα τον ενισχύσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μένουν ελεύθεροι Καλαμπόκας – Τσότρας

Ο Δημήτρης Καλαμπόκας και ο Χρήστος Τσότρας πιθανότατα θα μείνουν ελεύθεροι από την Παναχαϊκή. Οι δυο νεαροί παίκτες  δεν είναι θετικοί να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες Γ΄ Εθνικής και μετά από συζήτηση που είχαν με τους ανθρώπους της ομάδας φαίνεται πως καταλήγουν στην λύση των συμβολαίων τους με την Πατρινή ομάδα. Μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και σήμερα Πέμπτη να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους.