Στον ΠΑΟΚ Β΄ ένας “πρώην κοκκινόμαυρος”

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο πρώην “κοκκινόμαυρος” Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Παλιός γνώριμος ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ Β. Γεννημένος το 1991, ο έμπειρος αμυντικός με ουκ ολίγες συμμετοχές στην Super League, την Super League 2, το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στο Europa League, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2008 από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Συνέχισε ως δανεικός στην Ζάκυνθο (15 εμφανίσεις) και την Αναγέννηση Γιαννιτσών (12 εμφανίσεις) στην Γ’ κατηγορία. Η πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Δικέφαλου πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2011, ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League, με προπονητή τότε τον Λάσλο Μπολόνι.

Έπειτα από 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ, μετακινήθηκε ως δανεικός το 2013 στη Βέροια (15 συμμετοχές), ακολούθησε ο Πλατανιάς (71 συμμετοχές), στην πορεία εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα (59 συμμετοχές) και μετά από τρεις σεζόν, πήγε ως ελεύθερος στην Παναχαϊκή (13 συμμετοχές).

Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων και Ελπίδων. Μετρά 191 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα γκολ και 18 ασίστ.