Στοχος η γρήγορη επιστροφή στην Β’ Κατηγορία για την Γαλήνη

Με τον Μπάμπη Παπαγιάννη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και την νέα χρονιά η Γαλήνη, η οποία έχει ως στόχο την επιστροφή στην Β’ Κατηγορία, μετά τον αναπάντεχο περσινό υποβιβασμό.

Στην ομάδα παρέμεινε ο πορτιέρο Παναγιώτης Λάγιος και μαζί με τον έμπειρο Γιώργο Κονιδάρη θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας.

Επίσης συνεχίζουν στην ομάδα οι Καραμπούλας, Γιαννόπουλο, Κακαφώνης, Δημητρίου, Μαρτζακλής, Δελδήμος, Θωμάς , Γκόλιας, Φλωρός και ίσως παραμείνει και ο Ραμαντάνης.

Στην ομάδα επέστρεψε ο Μάστορας από τον Ολυμπιακό Πατρών και μαζί με τους 10 νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα και το νέο δελτίο του Ηλία Ζούκα, θα αποτελέσουν την φετινό ρόστερ.

Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, κράτησαν στην ομάδα αυτούς που ήθελαν, κάνοντας συγχρόνως και τις μεταγραφές που επιθυμούσαν.

Τα φιλικά της προετοιμασίας θα είναι τα εξής :

7/9 με Αστραπή, 11/9 με Αστέρα Μιντιλογλίου, 15/9 με Καλλιθέα, 18/9 με ΠΑΟΚ Πατρών, 22/9 με Ίκαρο Πετρωτού, 25/9 με Αστέρα Λεοντίου ενώ θα γίνουν ακόμα δύο φιλικά με Καμίνια και Προοοδευτική.