Στο αθλητικό κέντρο Πετεινών Βαζέχα – Καλιτζάκης

Στο αθλητικό κέντρο των Πετεινών στην Εγλυκάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Ο «τρελός» Πολωνός έχει ενταχθεί στο τεχνικό Team της E.S.F.A. που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο αθλητικό κέντρο των Πετεινών και εκτός από προπονητής σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 έχει διατελέσει και σκάουτερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ενώ ήταν τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Αρσεναλ στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια.

Στο πλευρό του ο παλιός συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Καλιτζάκης. Οι δύο τους μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τα μυστικά της μπάλας και για τις εμπειρίες στην μακρόχρονη και άκρως πετυχημένη καριέρα τους. Τα τμήματα παρακολούθησαν με προσοχή όσα είχαν να τους πουν Καλιτζάκης και Βαζέχα που μαζί με τους Ευρωπαίους δίνουν άλλον “αέρα” στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Στην Εγλυκάδα βρέθηκε και ο προπονητής του Παναιγιαλείου και “πρώην πράσινος” Φάνης Γκέκας και στο τέλος όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τους προπονητές και ιδιοκτήτες της ακαδημίας των Πετεινών/Αχαϊκού, Χρήστο Γκρέκα και Γιάννη Ψαρρά, μιλώντας φυσικά για ποδόσφαιρο…