Στο δίκτυο του Παναθηναϊκού ο Αστέρας Τέμενης

Συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ο Αστέρας Τέμενης, καθώς έγινε μέλος του Πράσινου Δικτύου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το «τριφύλλι»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου μεγαλώνει!Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο «Αστέρας Τέμενης» στην Τέμενη Αιγίου.Η συνεργασία επισφραγίστηκε μετά την επίσκεψη στην Τέμενη και την συνάντηση του Project Manager του Δικτύου κ. Στάθη Τσεκούρα με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Πάνο Κουτρόπουλο και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Γιώργο Ρότσκα.

Η πρώτη ενημέρωση περιελάμβανε όλες τις απαραίτητες πληροφοριές με την λειτουργία, τις παροχές και τις δράσεις του Πράσινου Δικτύου.Η επισημοποίηση της συνεργασίας και η πρώτη δράση του Πράσινου Δικτύου θα λάβει χώρα το διάστημα 10-12 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της την Τέμενη και οι προπονητές αυτής είναι οι κ.κ. Γιώργος Ρότσκας και Αντώνης Μπάλας.

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ακαδημία μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email σην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση georgero96@gmail.com.

Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας και της Πελοποννήσου!

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου».