Στο Ηράκλειο για τη σχολή UEFA B΄ δύο Αχαιοί προπονητές

    Στη σχολή ΟΥΕΦΑ Β΄ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από 13 έως και 19 Ιανουαρίου θα πάρουν μέρος οι Παναγιώτης Λάγκης και Ευθύμιος Τζόβολος.

    Οι δύο προπονητές από την Αχαία θα είναι μεταξύ των 34 που θα βρεθούν στο διάστημα της πρώτης φάσης. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΠΟ η περίοδος που θα διεξαχθεί η β’ φάση. Ο Παναγιώτης Λάγκης είναι προπονητής στις υποδομές του Διαγόρα Βραχνείκων και ο Ευθύμης Τζόβολος στις υποδομές της Α.Ε. Καλαβρύτων.

    Αναλυτικά τα ονόματα των προπονητών που θα πάρουν μέρος:

    Γιώργος Λαμπιθιανάκης, Μανώλης Συκιωτάκης, Σπυρίδων Καραχάλιος, Παναγιώτης Βέλιος, Μανώλης Μαρκάκης, Νίκος Δασκαλάκης, Ηλίας Μουρούσιας, Γιάννης Κούσης, Γιώργος Σταυρακάκης, Ευθύμης Τζόβολος, Δημοσθένης Χριστοφής, Γιάννης Δρυγιαννάκης, Αλέξανδρος Τζώρτζογλου, Ερμής Ποιμενίδης, Γιώργος Ιωρδανίδης, Ηρακλής Τσαρούχης, Θανάσης Καρόπουλος, Παναγιώτης Λάγκης, Νίκος Σουτζής, Νίκος Αλαγκιοζόγλου, Βασίλης Αθανασιάδης, Παναγιώτης Κουρκούνας, Νίκος Σπουμπότης, Στάθης Κορνάρος, Νίκος Κουρουπάκης, Γιώργος Νάτσης, Δημήτρης Καραμπατζάκης, Γιώργος Πράπας, Γιώργος Χατζημηνάς, Κώστας Καρζής, Φώτης Γκουζιώτης, Βασίλης Μπαστάκης