Στο Ηράκλειο το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer από τις 19 Ιουλίου έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου!

Το Ηράκλειο θα αποτελέσει κέντρο της Ευρώπης για το διάστημα 19 έως 24 Ιουλίου όπου ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους! Προπονητές, γυμναστές και σκάουτερ θα έρθουν από όλη την Ευρώπη, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα… ταλέντα!

Παράλληλα, μεταξύ στους προπονητές και συνεργάτες που θα δώσουν το παρόν θα είναι οι Ιορδάνης Τσιρκίνης, Αριστομένης Μαυρογιαννάκης, Βασίλης Κασσαπάκης, Κριστόφ Βαζέχα, Ανδρέας Ξυδάκης, Γιόζεφ Βάντσλικ και Βασίλης Σταυριανουδάκης!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων, του δικτύου της E.S.F.A. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί & νεαρές ποδοσφαιριστές, από 8 έως 18 ετών κατόπιν απαίτησης πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Ποια είναι η Ε.S.F.A

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις για πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο. Η E.S.F.A. συνεργάζεται με πολλές ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε συνεργασία με Μanagers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://esfa.gr/heraklion/

Εγγραφές: https://forms.gle/2snK9xvcRepGEopM6