Στο πλευρό της Παναχαϊκής οι Παλαίμαχοι

Η ενημέρωση της Παναχαϊκής μετά την σημερινή (30/5) συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με αντιπροσωπεία του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της πατρινής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/5) στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Μπάρλο και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής.

Στη συνάντηση παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων υπό τον πρόεδρο του Δημήτρη Αργυρόπουλο και τον επίτιμο πρόεδρο Βασίλη Στραβοπόδη. Αναλυτικά οι παλαίμαχοι που έδωσαν το παρών πλην των δύο προαναφερθέντων ήταν οι Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, Βασίλης Μιχαλόπουλος, Χρήστος Μικές, Άρης Νικολόπουλος, Σπύρος Ζανδραβέλης, Χρήστος Καραπίτσος.

Αρχικά στο διάλογο ανάμεσα στις δύο πλευρές τέθηκαν διάφορα λειτουργικά θέματα και ένα εξ’ αυτών αφορούσε στην είσοδο των παλαιμάχων στο γήπεδο. Όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Μπάρλος οι παλαίμαχοι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχουν πλέον τη δική τους προσωπική κάρτα εισόδου έτσι ώστε να παρακολουθούν την ομάδα μας στα εντός έδρας ματς, λύνοντας ένα σημαντικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς αρκετές φορές δημιουργούνταν παρεξηγήσεις που δεν τιμούσαν το μέγεθος του συλλόγου.

Πέραν αυτού και με διάθεση να στέκεται πάντα στα ουσιαστικά και πρακτικά ζητήματα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής εξέφρασε στο σύλλογο παλαιμάχων την επιθυμία του να ξεκινήσει μία διευρυμένη συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ και συλλόγου με σκοπό να ωφεληθεί η ομάδα μας σε πολλά επίπεδα από ανθρώπους που έχουν “ματώσει” για την “κοκκινόμαυρη” φανέλα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Μπάρλος: “Θέλω να συνεργαστούμε και να σας εκμεταλλευτώ για το καλό της ομάδας. Ξέρω ότι αγαπάτε την Παναχαϊκή και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Δεν θέλουμε τη ρήξη και την αποξένωση που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια. Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να είναι εδώ. Θέλω να έχουμε μία σχέση σε ενεργητικό πλαίσιο και όχι με θεωρίες. Σας θέλουμε δίπλα μας ενεργούς. Όπως η ΠΑΕ ξύπνησε από τον λήθαργο στον οποίο βρισκόταν θέλω και εσείς να μας ακολουθήσετε στον ίδιο δρόμο”, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μπάρλος που απέδειξε πως ο σεβασμός στο ένδοξο παρελθόν από την παρούσα διοίκηση είναι δεδομένος.

Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής τις επόμενες μέρες και έπειτα από τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου θα παρουσιάσει ένα πλήρες πλάνο συνεργασίας με την ΠΑΕ που θα αφορά δράσεις και κινήσεις με μοναδικό στόχο το καλό της ομάδας και τη συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το τέλος της συζήτησης οι παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εργασίες στο “Αλ. Σπανός” και άπαντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την προσεκτική δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα σημεία του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας μας».