Στο ρελαντί ο Άρης Πατρών!

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου.
Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Αγγελόπουλος Γεώργιος).

Νίκη με μεγάλο σκορ, πολλά γκολ και χωρίς πίεση για την ομάδα των Προσφυγικών, που το Σάββατο 11/03 επικράτησε με 7-2 του Απόλλωνα Εγλυκάδας στο “Α. Κάνιστρας” και την 18η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Φιλμ:

2′ Πρώτη καλή φάση για τον Άρη, όταν ο Αγγελής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γεωργακόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μυλωνόπουλος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Σπανός από το ύψος του πέναλτι δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ.

12′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Κουτρούμπας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή το οποίο δεν ήταν καλό, ο Σπανός έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια σουταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

30′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

36′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μυλωνόπουλος δεν έκανε καλή έξοδο, ο Αγγελής έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Σπανός σε κενή εστία έκανε το 3-0 για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

42′ Τέταρτο γκολ για τον Άρη, όταν ο Σπανός έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Αγγελή, αυτός πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

49′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’όλους και σε κενή εστία ο Σπανός έκανε το 5-0 και πέτυχε το χατ τρικ.

50′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αυτή πήρε ύψος και κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

57′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μαντάς έδωσε για τον Αγγελή, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά και με το αριστερό πέφτοντας έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 6-0.

63′ Γκολ για την Εγλυκάδα, οταν ο Καγκελάρης υποδέχθηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό και την έστειλε στον ουρανό των διχτυών και έκανε το 1-6. Το γκολ της τιμής.

66′ Γκολ για την Εγλυκάδα, όταν ο Τσιάταλος μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος του απ’τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασοβίτης έκανε δύσκολη απόκρουση, στη συνέχεια ο ίδιος έστρωσε την μπάλα για τον Μανιάτη και αυτός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-6.

74′ Γκολ για τον Άρη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου, έστειλες την μπάλα στα δίχτυα για το 2-7.

Συνθέσεις:

Απόλλων Εγλυκάδας: Μυλωνόπουλος (90′ Αλεξανδρής) Τσολάκος Παντελής Κοτσίνης Δικαίος Ανδριακόπουλος Στεργίου Καγκελάρης Τσιάταλος Σπαθής (69′ Σπαθής Κ.) Μανιάτης.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης Παρασκευόπουλος Μενύχτας (53′ Δημόπουλος) Μεντζελόπουλος Δασουράς Γεωργόπουλος (32′ Καταρτζόπουλος) Αγγελής Οικονομόπουλος (53′ Μαντάς) Κουτρούμπας (32′ Νικολόπουλος) Μητρόπουλος Σπανός (61′ Μαλτέζος).