Στο ρελαντί ο Παναιγιάλειος στην Αγυιά!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Παναιγιάλειος, για τον πρώτο γύρο του β΄ ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

Οι «μελανόλευκοι», που αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφθασαν σε μία επιβλητική νίκη με σκορ 8-1. Η μεγάλη έκταση του σκορ και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μπορεί να μην αφήνει περιθώρια κριτικής του παιχνιδιού, ωστόσο εκτός από την επιθετική αποτελεσματικότητα και τον «εκτελεστικό» πλουραλισμό της ομάδας του Θόδωρου Ανδριόπουλου, στα θετικά είναι και το γεγονός ότι η αγωνιστική της εικόνα βελτιώνεται συνεχώς.

Τα γκολ της Μαύρης Θύελλας πέτυχαν οι Γκάτσης (11΄, 25΄, 85΄), Ανδ. Σπανός (20΄ πεν.), Κοτσόκολος (40΄), Μιχ. Σπανός (54΄), Λιάτος (63΄ πεν.) και Μπούνας (66΄), ενώ για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Σκέμπι (42΄).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Βεντουρής, Σεκερσάβας (58΄ Κούβελας), Μπάκας (46΄ Κάππας), Γκλαβάς, Δημητρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Βάλσαμος (58΄ Αποστολόπουλος), Μερτίκας, Δεπούντης (65΄ Μπέστης), Στυλιανού (46΄ Χρηστάτος), Σκέμπι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος (66΄ Μαυρούλιας), Οικονόμου, Μπελεζάκης (72΄ Βλάχος), Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος (61΄ Χούσα), Αρβανίτης (61΄ Καραπιπέρης), Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Γκάτσης, Λιάτος (66΄ Τσεκούρας).