Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ δύο παίκτες της Παναχαϊκής

Δύο ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που έχουν «κλέψει» της εντυπώσεις, αποτελούν, βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ, αρκεί να ενεργοποιηθεί μια προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι δύο παίκτες που είναι κοντά στους ασπρόμαυρους  σύμφωνα με την εφημερίδα “Metrosport” είναι οι Ηλίας Πολίμος και Βασίλης Σούλης.  Ο 24χρονος τερματοφύλακας, Βασίλης Σούλης και ο 24χρονος ακραίος αμυντικός, Ηλίας Πολίμος είναι μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ. 

Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι με την πατρινή ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι πως από τον Ιανουάριο μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια με τον Δικέφαλο. 

Οι πληροφορίες της «Μ» κάνουν λόγο ότι και οι δύο (Σούλης, Πολίμος) θέλουν να γίνουν παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ βρίσκονται και σε καθεστώς έντονης παρακολούθησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 

Τέλος, δύο πρόεδροι ομάδων της Super League 1 “χτύπησαν” την πόρτα της Παναχαϊκής το καλοκαίρι και απάντηση που πήραν ήταν: «Και οι δύο θα παίξουν σε μεγαλύτερη ομάδα, επομένως δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης». Πάντως η προοπτική του ΠΑΟΚ είναι αρχικά να τους καπαρώσει και εν συνεχεία να δοθούν σε πρώτη φάση δανεικοί για ένα χρόνο σε άλλη ομάδα.