Στο… σωστό δρόμο η Αχαϊκή

Η νίκη των «κιτρινόμαυρων» έφερε ικανοποίηση.

Η Αχαϊκή δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Αετού Πατρών στο δεύτερο εξ αναβολής παιχνίδι των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 χάρης στα δύο τέρματα του Μπουρλάκη (24’,33’) και το αυτογκόλ του Χαλικιόπουλου. Ο Αετός Πατρών κατάφερε να μειώσει στο 89’ με τον Καραπιπέρη.

Η Αχαϊκή «βαδίζει» στο σωστό δρόμο και η επικράτηση απέναντι στην ομάδα της Αγίας Σοφίας προκάλεσε… χαμόγελα. Η εμφάνιση, μάλιστα, ήταν αρκετά καλή.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού, βέβαια, έχει ήδη ξεκινήσει να κοιτάζει τη συνέχεια. Ακολουθεί η συνάντηση με το Πάτραι και το ζητούμενο είναι η κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών και εν συνεχεία η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Συνθέσεις:¨

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Κωνσταντινόπουλος, Α. Αγγελόπουλος (82’ Καούρης), Σαν Φιλίππο (70’ Πογιατζής), Σέρμπος (60’ Λαζανάς), Δ. Αγγελόπουλος, Κατσίνας (60’ Μπάδας), Μούζος, Βαλογιάννης, Σουρανής, Μπουρλάκης, Ντουράι.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ASKOUNIS (Χ. Ράντος): Σιδέρης, Μαράτος, Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος (72’ Τσουρούλας), Καρακάσης (66’ Χρήστου), Πανόπουλος, Θεοδώρου (55’ Παπαχρήστος), Παπαδιονυσίου, Θεοφάνης, Κλουκίνας (66’ Καραπιπέρης), Θεοφανόπουλος (55’ Παπαλεξόπουλος).