Στο τέλος «μίλησε» η εμπειρία και πήρε την πρόκριση η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης και παρότι δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, πήρε τελικά την πρόκριση στη γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας.

Οι δύο «μικροί» Στασινόπουλος και Λούσκος χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και αποχώρησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ως τραυματίες από το γήπεδο. Η ομάδα της Πάτρας πλέον προετοιμάζεται για την κλήρωση της γ΄ φάσης και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Παρακολουθήσατε μέσω του patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Αίαντα Σαλαμίνας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Livescore ήταν μια προσφορά του “Μαγειρίου Φασόλοι”.

ΦΙΛΜ:

Το ματς ξεκίνησε…

7΄ Σέντρα από αριστερά του νεαρού Στασινόπουλου, ο Κυβελίδης κατέβασε όμορφα, αλλά ο Μεγαλοοικονόμου έβαλε κόντρα και γλύτωσε τους γηπεδούχους από επικίνδυνες καταστάσεις.

16΄ Κερδισμένο φάουλ του Στεργίδη. Σέντρα-φάουλ Χαντί πέρασε η στημένη φάση ανεκμετάλλευτη για την ομάδα της Πάτρας.

20΄ Γέμισμα του Χαντί για τον Κυβελίδη, ο Νταουτάϊ θα “μυριστεί” τη φάση και θα διώξει, προτού η μπάλα φτάσει στον έμπειρο φορ.

21′ Ο Κωνσταντακόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση δίνοντας την ευκαιρία στον Ραχίμ και Κρέσιτς να “πατήσουν” περιοχή χωρίς όμως αξιώσεις.

26΄ Καλό σουτ του Χαντί έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Παπαχρονόπουλου, αλλά ο Ασημένης “μπλόκαρε”.

27΄ Κίτρινη κάρτα στον Κατίδη για μαρκάρισμα στον Κατίδη.

31′ Κεφαλιά του Βύρη, “μπλόκαρε” ο Αθανασόπουλος.

37΄Εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντακόπουλου, ο Κυβελίδης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

43΄ Στον Τεγούση για το μαρκάρισμά του στον Νταουντάι.

Ημίχρονο 0-0 στη Σαλαμίνα σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά ματς.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς καμία αλλαγή για τις δύο ομάδες.

50΄Ο Στασινόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Στεργίδης δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Λιάτο να παραχωρεί κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Χαντί και πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους Πατρινούς.

53΄ Λάθος του Μπελεζάκη η μπάλα έφτασε στον Κατίδη ο οποίος έκανε τη σέντρα, αλλά ο Αθανασόπουλος μυρίστηκε τη φάση, προτού η μπάλα καταλήξει στον Βύρη.

57΄ Ο προωθημένος Στασινόπουλος, έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα όμως πέρασε από όλους, αφού δεν κατάφερε ο Λυμπέρης Στεργίδης να μπει στη φάση και να γίνει απειλητικός για τους φιλοξενούμενους.

68΄ Γκοοοοοοοολ για την Παναχαϊκή 0-1 με τον Στασινόπουλο. Eκτέλεση κόρνερ του Χαντί, ο Κυβελίδης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και τον Στασινόπουλο στην επαναφορά να την σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

69΄ Ο Λούσκος θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Αλεξόπουλου.

74΄ Γκοοοοοοοοολ για την Παναχαϊκή 0-2 με τον Λούσκο. Σέντρα του Στεργίδη από τα δεξιά, για τον Λούσκο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

79΄ Ωραία ενέργεια του Ραχίμ ο οποίος θα περάσει τον Μπελεζάκη, όμως το σουτ του ήταν πολύ κακό, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Κίτρινη κάρτα για τον Αθανασόπουλο που αργεί να εκτελέσει το ελεύθερο.

83΄ Ο Λιμάτσι στη θέση του Στεργίδη και ο Κοτσόκολος αντί του Στασινόπουλου.

84΄ Σέντρα του Κοτσόκολου, ο Λιμάτσι δεν θα μπορέσει να τελειώσει από καλή θέση για το 0-3.

90΄ Ένταση μεταξύ των παικτών. Όλα ξεκίνησαν από μαρκάρισμα του Μπελεζάκη, για το οποίο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-2.

Συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δ. Καλύκας): Ασημένης, Μπέκος, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Τζαφέρι, Ζαφειρίδη, Νταουτάϊ (71΄Νταουτάϊ), Κατίδης, Κρέσιτς, Ραχίμ (83΄ Σαρηγιάννης), Βύρης (83΄Ντίαζ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Z. Kάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (83΄ Κοτσόκολος), Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Στεργίδης (83΄ Λιμάτσι), Αλεξόπουλος (69΄ Λούσκος-92΄λ.τ. Γούλας), Χαντί, Κυβελίδης (92΄ Κατσής).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Θ. Μητράκος-Μ. Γκούντας (ΕΠΣ Αθηνών)