Στο φινάλε μίλησε η εμπειρία του ΑΠΣ Πάτραι

Γήπεδο Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Τσούτσης Λεωνίδας, Καρράς Άγγελος)

Σκόρερ: (68′ Ν. Γραμματικόπουλος, 84′ Δημητρακόπουλος)

Το ΑΠΣ Πάτραι συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την ισοπαλία (1-1 με Άρη Πατρών), επικρατώντας με 2-0 της Α.Ε. Πάτρα 2005. Ο Νίκος Γραμματικόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος με κεφαλιά ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».

ΦΙΛΜ:

6′ Πρώτο σουτ στο ματς, όταν ο Παπαγεωργίου έβγαλε την κάθετη για τον Δημητρακόπουλο, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή πάνω στα χέρια του Πάγκαλου.

13′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Κατσιγιάννης έκανε την πάσα στον Γραμματικόπουλο, αυτός βγήκε τετ α τετ μπροστά από τον Πάγκαλο, έσκαψε την μπάλα αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕ Πάτρα άπλωσε το χέρι του και έκανε εξαιρετική επέμβαση.

22′ Ο Σουγλέρης έκλεψε την μπάλα μετά από το λάθος διωξιμο, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αναστασοβίτης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

26′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Δημητρακόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα απ’το δεξί δοκάρι του Πάγκαλου.

35′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα, όταν ο Σουγλέρης μπήκε μέσα στην περιοχή, εκεί που πήγε να κάνει το σουτ, τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Πάτραι έκοψαν την μπάλα. Οι παίκτες και άνθρωποι του Πάτραι υποστηρίζουν πως υπήρχε ανατροπή πάνω στον Σουγλέρη.

41′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα, ο Σουγλέρης μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασοβίτης έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε πλάγιο.

52′ Όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Κατσιγιάννης, ο Σαμπανέι πήρε μόνος του την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Καλή ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ.

57′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα, όταν ο Σουγλέρης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Πάγκαλου.

68′ Γκολ για το Πάτραι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου, άνοιξε το σκορ σε 1-0.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Πάτρα να ισοφαρίσει, όταν ο Τάχος έστρωσε στον Γεωργαντόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

84′ Το Πάτραι έκανε δύο τα τέρματα του, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε τη σέντρα από εκτέλεση φάουλ, ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Συνθέσεις

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): 15. Αναστασοβίτης 2. Γερογιάννης 16. Μιχαλόπουλος 6. Ζέλος 4. Γιαννόπουλος 18. Γραμματικόπουλος (90′ Κάρδαρης) 20. Φούφουλας 8. Παπαγεωργίου (84′ Παναγόπουλος) 9. Κατσιγιάννης (72′ Καράγιωργας) 10. Δημητρακόπουλος 11. Μπακάλης (45′ Σαμπανέι).

Α.Ε. Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος) 1. Πάγκαλος 2. Τσιούστας 3. Σοφιανός 4. Νάσης 5. Αβραμόπουλος 6. Δημητρέλης 7. Προσκεφαλάς (70′ Γεωργαντόπουλος) 8. Βουρλούμης  9. Σουγλέρης Α. 10. Τάχος (82′ Αγγελόπουλος) 11. Ψαθογιαννάκης (88’μ Ανδριακόπουλος).