Στο «φουλ» οι μηχανές για την πρεμιέρα, αύριο ο αγιασμός!

Στις 6 Νοεμβρίου τελικά θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης η ομάδας μας στα Χανιά (06/11, 15:00) συνεχίζει με έντονους ρυθμούς τις προπονήσεις με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα. Ολοκληρώθηκε αισίως και σήμερα η προπόνηση στο γήπεδο της Λακκόπετρας. Μια προπόνηση που περιελάβανε δύναμη, τακτική και τεχνική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλεξόπουλος, Στασινόπουλος, Karaklajic και Ζυγκερίδης. Ενώ την ίδια ώρα «ανεβάζουν» στροφές οι Carlos και Niltinhio για να καλύψουν το χαμένο έδαφος με προπόνηση σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Ο Αλεξόπουλος και ο Karaklajic, από την άλλη πλευρά αποτελoύν μεγάλο πονοκέφαλο για την ομάδα και για το αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής, μιας και αποτελούν βασικές επιλογές του προπονητή. Πιο συντηρητικά, χωρίς κάποια ανησυχία όμως, προπονήθηκαν οι Λινάρδος, Κέρι και Μπουρλάκης.

Επιτέλους αγιασμός

Ο αγιασμός θα τελεστεί την Πέμπτη (03/11) και ώρα 16:30 στο γήπεδο της ομάδας. Στην τελετή θα δώσει το παρών όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός της ΠΑΕ. Παράλληλα θα διεξαχθεί κανονικά και η αυριανή προπόνηση της ομάδας, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με την ομάδα των Χανίων. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση στις 14:00 καθώς και τον αγιασμό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, από την Θύρα 2. Πριν την τέλεση του αγιασμού ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος, θα παραχωρήσει δηλώσεις στους δημοσιογράφους στα γραφεία της ΠΑΕ.