Στο Red National League θα συμμετέχει η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Πάτρα!

Ο Ολυμπιακός δε σταματά να εξελίσσεται και να προσπαθεί να βελτιώνει τις παροχές στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού ανακοινώνει τη διεξαγωγή μίας ακόμη διοργάνωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος σχολές και από την Επαρχία, μεταξύ αυτών και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Πάτρα!

Αυτή θα είναι η τρίτη διοργάνωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς για μία ακόμη σεζόν θα διεξαχθούν το πρωτάθλημα και κύπελλο των σχολών ποδοσφαίρου Αττικής. Φέτος προστίθεται και η διοργάνωση του Εθνικού πρωταθλήματος Red National League με τη συμμετοχή σχολών από την Περιφέρεια.

Σκοπός της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού είναι η εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών που λαμβάνουν μέρος στις «ερυθρόλευκες» σχολές, όπως επίσης βασική μας επιδίωξη είναι αυτά τα τουρνουά να προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες και ιδανικές συνθήκες άθλησης σε όλα τα παιδιά. Όλα αυτά με γνώμονα πάντα τη συμμετοχή, τη χαρά του παιχνιδιού και της ενίσχυσης της ευγενούς άμιλλας, αλλά και τη σημαντική υποστήριξη όλων των σχολών που βρίσκονται στο δίκτυο.