“Στρογγυλοκάθησε” στην κορυφή η Δόξα Παραλίας με νέα εκπληκτική εμφάνιση

Δόξα Παραλίας-Ατρόμητος Πατρών 4-0 (34΄Μπινιέρης, 44΄, 59′ Σταυριανόπουλος, 45+1΄πεν. Σπυρόπουλος)

 Διαιτητής : Φωκάς (Τραγουλιάς-Ανδριανός)

Με μια εξαιρετική μεφάνιση για 2ο σερί παιχνίδι, η Δόξα Παραλίας κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 4-0 τον Ατρόμητο Πατρών, ο οποίος με την σειρά του μέτρησε την 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον Πανμοβριακό Ριόλου.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους με το δοκάρι του Μπινιέρη στο 13’ λεπτό.

Τελικά ο έμπειρος ακραίος μπακ-χάφ κατάφερε στο 34’ λεπτό να ανοίξει το σκορ και να βάλει την ομάδα του προηγούμενη με 1-0.

Στο 41’ λεπτό η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με το δοκάρι του Σταυριανόπουλου, κάτι τελικά που έκανε στο 44’ λεπτό με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτι, με τον Σπυρόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να κάνει το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου !!

Στο β’ μέρος δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, με τον Σταυριανόπουλο στο 59’ λεπτό να σημειώνει το 2ο προσωπικό του τέρμα και το 4ο συνολικά δικό του στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  (Χρ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος (82΄Βγενόπουλος), Λαζανάς, Καραπατάκης, Πυρρής, Δριβήλας, (85΄Καρύδης), Σπυρόπουλος (83΄Σακελλαρίου), Νικολόπουλος, Ντεμάϊ, Σταυριανόπουλος (70΄Μπουρλάκης), Μπινιέρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (M. Τσίρκοβιτς): Βεντουρής, Γερογιάννης, Παπασπυρόπουλος (46΄Π. Παπαδόπουλος), Δενδρινός, Ν.Γ κότσης (56΄Χριστόπουλος), Β. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου (66΄Μολφέτας), Αγγελόπουλος, Κωστής, Ανδρεόπουλος (80΄Π. Γκότσης), Γραμματικόπουλος