Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Στόχος το 3Χ3, “πλήγμα” με Παπαδημητρακόπουλο

Η Αχαϊκή επικράτησε με σκορ 3-1 του Ατρομήτου Πατρών την περασμένη αγωνιστική, πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» δείχνει έτοιμη να συνεχίσει την καλή πορεία της, στοχεύοντας σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανμοβριακό.

Ωστόσο, η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Παπαδημητρακόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα. Ο τραυματισμός του Παπαδημητρακόπουλου αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα, η οποία θα χρειαστεί να καλύψει το κενό του βασικού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, η διοίκηση της Αχαϊκής εξετάζει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει άμεσα το ρόστερ και θα προσφέρει λύσεις στον προπονητή, Γιώργο Λαγό. Η κίνηση αυτή θεωρείται απαραίτητη, δεδομένου του τραυματισμού, αλλά και της φιλοδοξίας της ομάδας να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, καθώς η Αχαϊκή ετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανμοβριακό, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.