Συμπληρώνεται το παζλ του υποβιβασμού

Μετά τον υποβιβασμό του Αμβρακικού Λουτρού, του Παναιγιαλείου, της Αναγέννησης Άρτας, του Παμβουπρασιακού και του Εθνικού Σκουλικάδου, απομένει να μάθουμε ποια θα είναι η έκτη ομάδα.

Και θα είναι μια εκ των Παναγρινιακού ή Διαγόρα, με το πάνω-χέρι αυτή τη στιγμή να το έχει η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου, η οποία με νίκη στο Αίγιο την Κυριακή, πανηγυρίζει την ανανέωση της συμμετοχής της στη Γ΄ Εθνική και στέλνει μετά από πολλά χρόνια την ομάδα από τα Βραχνέικα, στο ερασιτεχνικό της Αχαΐας.

Θεωρητικά, δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ο οποίος όμως χρειάζεται ένα βαθμό στο “Γρηγόριος Καλάκος” από τον αδιάφορο βαθμολογικά Παμβουπρασιακό, ο οποίος είχε βρεθεί στη θέση του πέρσι τελευταία αγωνιστική, να χρειάζεται τη νίκη στην έδρα του Ναυπακτιακού για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με λίγα λόγια θέλει νίκη κόντρα στο Διαβολίτσι εκτός έδρας και “γκέλα” του Παναγρινιακού στο Αίγιο.

Επί της ουσίας οι Βραχνιώτες “αυτοκτόνησαν” μόνοι τους στο ματς με τον Παναιγιάλειο, όπου “έχασαν” δύο πολύτιμους βαθμούς με την Αιγιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει τότε με πέναλτι, όντας με 9 παίκτες. Επίσης οι σπουδαίες νίκες του Αίαντα Γαστούνης και του Παναγρινιακού κόντρα στην πρωταθλήτρια Παναχαϊκή ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη, αφού οι πιθανοί 38 βαθμοί του Διαγόρα, ενδέχεται να μην του φτάσουν για τη σωτηρία του, με τη ζώνη να φτάσει τους 39 βαθμούς.