Συνάντηση με το δήμαρχο για το γήπεδο ο Αστέρας Λεοντίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/6) συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του Αστέρα Λεοντίου και στο Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θόδωρο Μπαρή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα, Φάνης Αντωνόπουλος μαζί με τους Αποστόλη Νικολόπουλο, Γιώργο Νικολουδάκη και το Γιώργο Σωτηρόπουλο επισκέφτηκαν το Δημαρχείο στην Χαλανδρίτσα και είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Βέρρα.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν φυσικά οι δραστηριότητες του Αστέρα Λεοντίου και το ενδεχόμενο εφόσον ωριμάσουν οι συνθήκες να δημιουργηθεί ένα γήπεδο 9×9 στο Λεόντιο που θα δώσει πνοή στην περιοχή. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, ωστόσο υπάρχει διάθεση και από την πλευρά του συλλόγου και από την πλευρά του Δήμου για να μπουν σε ουσιαστική βάση οι όποιες συζητήσεις.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η ομάδα του Λεοντίου παρέδωσε στον Δήμαρχο μία αναμνηστική φανέλα και μία μάσκα προστασίας για τον COVID-19. Το προσεχές διάστημα ο Αστέρας θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς την τοπική κοινότητα του Λεοντίου για να ενεργοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για το καλό του χωριού και της ομάδας.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Μπαρή που μας δέχτηκε στο γραφείο του και ευελπιστούμε να αναπτυχθεί ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.