Συνάντηση του Σπιράλ με την ΕΠΣ Αχαΐας για Προσφυγικά

Τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Αχαΐας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της κ. Άγγελο Δανιήλ, για θέματα που αφορούν το χώρο του πατρινού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του σπιράλ με φορείς και ανθρώπους της Πάτρας (και) στο χώρο του αθλητισμού.

Τα μέλη του σπιράλ που συμμετείχαν στη συνάντηση ενημερώθηκαν για την ιστορία της Ένωσης, τον τομέα ευθύνης της, τη διάρθρωση και οργάνωσή της, τους στόχους και τις προτεραιότητες του Προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου καθώς και για τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία και το τελευταίο απαγορευτικό, τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και ευρύτερα στον τοπικό αθλητισμό.

Οι σχέσεις της Ένωσης και του πατρινού ποδοσφαίρου με τον Δήμο Πατρέων, οι προοπτικές συνεργασίας και η κατάσταση των αθλητικών υποδομών στην πόλη ήταν θέματα που απασχόλησαν επίσης τη συνάντηση. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν λεπτομερώς και περί την εκκρεμότητα κατασκευής του γηπέδου των Προσφυγικών, που απασχολεί τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. και τις ομάδες που το χρησιμοποιούν.

Ο επικεφαλής του σπιράλ εκδήλωσε το ενδιαφέρον της παράταξης για τη συγκεκριμένη επένδυση, ενημερώθηκε για τις τελευταίες κινήσεις επί του θέματος και κατέθεσε σκέψεις και εναλλακτικές προτάσεις για τη δρομολόγηση του έργου, σύμφωνες με τη λογική και τη φιλοσοφία της παράταξης. Στη συνάντηση, από πλευράς σπιράλ, συμμετείχαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, ο συντονιστής της Ομάδας Εργασίας #αθλητισμός Στέφανος Δημητρόπουλος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Χάρης Κοντογιαννάτος και το μέλος της παράταξης (και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Α.) Δημήτρης Σαρρής.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με σύντομη ξενάγηση στα γραφεία της Ένωσης και τη δέσμευση και των δύο πλευρών για συνέχιση της μεταξύ τους επικοινωνίας και συνεργασίας.