Συνέχεια στις μεταγραφές για τον Αστέρα Λεοντίου

Μετά την «βόμβα» του καλοκαιριού για την Γ’ Κατηγορία με την προσθήκη του πολύπειρου πορτιέρο Κώστα Αγοράκη, ο Αστέρας Λεοντίου ανακοίνωσε ακόμα μια καλή προσθήκη, αφού έκανε δικό του τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Σταμούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Λεοντίου :

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Λεοντίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Aλέξη Σταμούλη.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής (αμυντικό χαφ) την περσινή αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με τη φανέλα της Καλλιθέας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές ομάδες του ερασιτεχνικού (Ηρακλής Πατρών, Γαλήνη, Δόξα Πατρών κ.α). Στο Φωστήρα Οβρυάς αγωνίστηκε για 6 συναπτά έτη παίζοντας με τους «κίτρινους» στην Α΄ Κατηγορία.

Μαζί με τους Δημήτρη Κατσούρη, Γιάννη Θ. Κριλή και Χρήστο Ζησιμόπουλο θα δώσουν ομηρικές «μάχες» στη μεσαία γραμμή για τον Αστέρα μας. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογο μας.

Ο Αλέξης Σταμούλης με αφορμή την μεταγραφή του στον Αστέρα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Αστέρα Λεοντίου. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μία πολύ όμορφη προσπάθεια και θέλω να συμβάλλω και εγώ τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».