Συναρπαστικό ματς και μοιρασιά στο Σαραβάλι!

Κ. ΖΑΡΡΑΣ: Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέρμηγκας (Μεϊντανάς-Αβραμοπούλου)

ΣΚΟΡΕΡ: 45΄ πεν. Αναγνωστόπουλος, 92΄ Κακαφώνης-9΄ Παναγιωτόπουλος, 93΄ Βαλσαμής

ΑΠΟΒΟΛΗ: 72΄ Ραβαζούλας (2η κίτρ).

Συναρπαστικό αλλά χωρίς νικητή ήταν το παιχνίδι του Eθνικού Πατρών/Πολύτεκου με το Δία Σαραβαλίου, το οποίο έληξε 2-2.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές στο 72ο λεπτό λόγω αποβολής του Θωμά Ραβαζούλα. Προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Παναγιωτόπουλο οι “πορτοκαλί”, ο Αναγνωστόπουλος στο 45΄ ισοφάρισε από την “άσπρη βούλα”.

Στο 92΄ ο Κακαφώνης σημείωσε το 2-1, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Βαλσαμής στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στον πάγκο των νεοφώτιστων κάθισε ο Λάμπρος Γεροντίδης μετά το «διαζύγιο» με τον Κυριάκο Θούα.

ΦΙΛΜ:

2΄ Σουτ του Σπηλιωτόπουλου η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, δίπλα από την εστία του Μαργαλιά.

7΄ Σουτ του Αναγνωστόπουλου η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

9΄ Κάθετη μπαλιά στον χώρο για τον Παναγιωτόπουλου που θα τελειώσει υποδειγματικά για το 0-1.

11΄ Από κοντά ο Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

34΄ Ωραία μπαλιά του Αναγνωστόπουλου ο Αλέμης θα κάνει το σουτ, θα διώξει στην κλειστή γωνία του ο Μαργαλιάς σε κόρνερ που θα περάσει ανεκμετάλλευτο.

36΄ Πολύ καλή ενέργεια του Γκολφινόπουλου από τα αριστερά, θα μπει στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Σοφιανίδης αρχικά και εν συνεχεία ο Ραβαζούλας θα διώξουν σωτήρια για τους γηπεδούχους.

45΄ Ανατροπή του Κακαφώνη εντός περιοχής και υπόδειξη πέναλτι από τον Μέρμηγκα. Ο Αναγνωστόπουλος θα ευστοχήσει από την «άσπρη βούλα» για το 1-1.

49΄ Μεγάλη φάση για το Δία με το Βαλσαμή να μην μπορεί να κερδίσει τον Σοφιανίδη.

56΄ Σέντρα από τα αριστερά κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, η μπάλα θα κοντράρει στο κεφάλι του Σταμόπουλου και θα καταλήξει κόρνερ.

68΄ Μεγάλη φάση για το Δία με τον Παναγιωτόπουλο να «κρεμάει» τον Σοφιανίδη, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

84΄ Διαμαρτυρίες των πορτοκαλί για πέναλτι, ύστερα από σουτ του Παναγιωτόπουλου, υποστήριξαν πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου, αλλά ο Μέρμηγκας συνέχισε το ματς, κιτρινίζοντας παίκτες του Δία για διαμαρτυρία.

92΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κακαφώνη σε «κομπίνα» με τον Αναγνωστόπουλο και 2-1, ολική ανατροπή για τους νεοφώτιστους.

93΄ Ο Βαλσαμής με άψογο πλασέ στέλνει στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σοφιανίδη για το τελικό 2-2.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Λ. Γεροντίδης): Σοφιανίδης, Ασημακόπουλος (67΄ Σακελλαρίου), Αλέμης, Ραβαζούλας, Σταμόπουλος, Μαργώνης (54΄ Θοδωρής), Κακαφώνης, Αναγνωστόπουλος, Σώζος (67΄ Βέρρας), Σπηλιωτόπουλος, Μπεξής (77΄ Αθανασόπουλος).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Ορφανίδης-Χ. Ξυπολιάς): Μαργαλιάς, Παπανικολάου, Π. Ζησιμόπουλος, Σπαθάρας, Γασπαρινάτος, Γ. Ζησιμόπουλος, Καπερώνης (46΄ Μαλτέζος), Βαλσαμής, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γκολφινόπουλος.