Συνεργασία Α.Σ.Αχιλλέα Καμαρών με ΚΔΑΠ Αιγίου για παιδιά 5-12 ετών

Ο Αχιλλέας Καμαρών, η ομάδα της καρδιάς μας όπως συνηθίζουμε να λέμε στην περιοχή μας, δείχνει για μια ακόμη φορά την αγάπη του για τα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και τη γενικότερη συνεισφορά του, ειδικά στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και το Δ.Σ. του Α.Σ.Αχιλλέα Καμαρών, βλέποντας τα προβλήματα που αφήνει πίσω της η πανδημία, αλλά και το οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τους γονείς των αθλητών, αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεργασία με ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλης (ΚΔΑΠ) του Αιγίου. Τα κέρδη από αυτή τη συνεργασία, θα είναι πολλαπλά τόσο για την ομάδα, αλλά το κυριότερο, για τους γονείς των αθλητών ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Τα κέρδη αφορούν:

  • Στη συνεισφορά του ΚΔΑΠ στην μηνιαία εισφορά του γονιού προς την ακαδημία με ένα ποσό ως χορηγία προς τον σύλλογο, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό μεγάλο ποσοστό των εξόδων της ακαδημίας.
  • Τη διαδραστική επιπλέον απασχόληση των παιδιών στον χώρο του ΚΔΑΠ με ψυχαγωγία, ρομποτική, χορό, παιχνίδια και διάβασμα δωρεάν για τα παιδιά μας.
  • Τη βοήθεια για επιπλέον δράσεις του Συλλόγου αλλά και άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων στο χώρο της Ακαδημίας.

Ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Αχιλλέα Καμαρών, κύριος Αχιλλέας Κιτσάτης, μιλώντας στο eloggos.gr, δήλωσε «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι τόσο ως Δ.Σ. αλλά και ως γονείς που μια ακόμα εταιρεία (χορηγός) μας εμπιστεύεται και θέλει να συνεργαστεί μαζί μας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιχείρηση ΚΔΑΠ με πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά και παραρτήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι με αυτή την συνεργασία κερδισμένοι βγαίνουμε όλοι μα περισσότερο οι γονείς και οι μικροί μας φίλοι». Ο ίδιος ωστόσο, πάντα με πνεύμα ομαδικό, όπως άλλωστε διδάσκεται και στην Ακαδημία, δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια: «Η προσπάθειά μας είναι ομαδική και δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Ανδρέα Νιγιάννη, την κυρία Αλίκη Τσούση αλλά και την κυρία Διονυσία Μητροπούλου που ‘έτρεξαν’ όλη αυτήν τη σπουδαία συνεργασία. Καλή επιτυχία σε όλους μας!». 

Εγγραφές στο νέο πρόγραμμα γίνονται έως και την Παρασκευή 05/06, ωστόσο σε περίπτωση παράτασης λόγω συνθηκών, η Ακαδημία θα μας ενημερώσει εκ νέου.

Τηλ. επικοινωνίας με την Ακαδημία: 6944501008