Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών η Παναχαϊκή

Τον κύκλο των επαφών με φορείς της περιοχής συνέχισε ο Πέτρος Σταθάκης. Το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Πέτρος Σταθάκης συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ομάδας Αποστόλη Βεντουρή, βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Διαχείρισης και Αξιοποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή κ. Αλέξανδρο Κατσαούνη όπου μεταξύ άλλων επισφραγίστηκε η συμφωνία της ομάδας με το εκπαιδευτικό ίδρυμα έτσι ώστε να χρησιμοποιεί το ποδοσφαιρικό τμήμα το γήπεδο του πανεπιστημίου για προπονήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ομάδας μας τακτοποίησε την οφειλή που υπήρχε προς το Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, οι δύο πλευρές εκτός από τη συνεργασία τους για τη χρήση του γηπέδου, συμφώνησαν να προχωρήσουν και στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων το προσεχές διάστημα και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Εξάλλου, η Παναχαϊκή έκανε ήδη άνοιγμα προς τη φοιτητική κοινότητα καθώς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης έδωσε τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους φοιτητές κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (28/11).