Συνεργασία που αλλάζει επίπεδο τη σχολή ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

H ακαδημία ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής ανακοίνωσε πριν λίγο τη σύναψη στρατηγικής και μακροχρόνιας συνεργασίας με το «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας». Μια συνεργασία που θα αλλάξει επίπεδο, όπως καταλαβαίνεται την ακαδημία, αφού αρκετοί απόφοιτοι θα στελεχώσουν σε καίρια πόστα τη σχολή ποδοσφαίρου. Πιο αναλυτικά:

“Μπορεί να διανύουμε μία πρωτόγνωρη περίοδο με πρωτοφανείς δυσκολίες στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της πόλης εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο, η διοίκηση της Ακαδημίας μας, πήρε την απόφαση να δείξει εμπιστοσύνη στις νέες γενιές σπουδαστών και να στηρίξει τους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες του αύριο, προσφέροντας θέσεις εργασίας στην κορυφαία ποδοσφαιρική ακαδημία της Αχαΐας.

Σε μία εποχή παρακμής και απαξίωσης πολλών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, λοιπόν, η διοίκηση των Ακαδημιών μας αποφάσισε να δώσει μια σπουδαία ευκαιρία στους σπουδαστές του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας», να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες με υψηλές απαιτήσεις, δίπλα στους κορυφαίους. Οι σπουδαστές του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας», λοιπόν, θα έχουν στο εξής την τύχη να αποτελέσουν ενεργό κομμάτι της μεγάλης «κοκκινόμαυρης» οικογένειας, να εργαστούν και να διδαχτούν από τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες της πόλης στον τομέα του αθλητισμού, αλλά και σε κάθε ειδικότητα που αφορά στη στελέχωση του εργατικού δυναμικού της ακαδημίας μας, η οποία φέρει το κορυφαίο brandname της Παναχαϊκής.

Μεγάλο κομμάτι της συμφωνίας – στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αφορά η παραχώρηση των εγκαταστάσεών μας και του υλικοτεχνικού μας εξοπλισμού, στο «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας», για εκπαιδευτική χρήση. Είμαστε πεπεισμένοι πως η σύμπραξη των κορυφαίων δυνάμεων, στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό, θα αποτελέσει έναν «φάρο» δημιουργικότητας και προόδου της νέας γενιάς και θα αποδώσει ένα σπουδαίο στελεχιακό δυναμικό, αντάξιο της πόλης μας και του ιστορικού ονόματος της Παναχαϊκής.