Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναιγιάλειος, τρίτη σερί νίκη!

Νίκη για την ομάδα του Παναιγιαλείου στον εντός έδρας αγώνα με τη Θύελλα Αιγίου με 4-0.Τα γκολ σημείωσαν οι Μπούνας, Γκάτσης (2) και Σκούτας.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τους «μελανόλευκους» που μοιράζονται την κορυφή με τον Αετό Πατρών. Η ωραιότερη στιγμή του αγώνα ήταν όταν μετά τη λήξη οι παίκτες και των δύο ομάδων φώναξαν μαζί Αίγιο, όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο  Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ 1-0 στο 11΄ με δράστη τον Βασίλη Μπούνα. Στην καλύτερη ευκαιρία της Θύελλας, ο Διαμαντόπουλος μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο πλάσαρε άουτ.

To 2-0 έγινε από τον Βαγγέλη Γκάτση στο 39΄, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην εστία μετά την ασίστ του Χριστόπουλου. Η ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλου είχε και δοκάρι στο 45΄ με τον Χρήστο Οικονόμου.

Στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης η Θύελλα ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του Σπηλιωτόπουλου, ενώ είχε κεφαλιά άουτ του Διαμαντόπουλου, μετά το φάουλ του Γκοτσόπουλου.

Στο 72΄ έγινε το 3-0 με προβολή του Γκάτση από την κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88΄ με ωραία ατομική προσπάθεια του Σκούτα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (A. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (46΄ Σκούτας), Παπασπηλιόπουλος, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος (78΄ Παπαδόπουλος), Μπούνας, Οικονόμου, Κουραχάνης(70΄ Αποστολής), Γκάτσης, Χριστόπουλος (75΄ Μπίτρας).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας, Γκοτσόπουλος(74΄ Πλατυκώστας), Αθανασίου (53΄ Κόλα), Ραμπούσγια, Τζιτζιφάκος, Μητρόπουλος (68΄ Φιλιππάτος), Λιάτος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Σπηλιωτόπουλος (81΄ Λαμπίρης).