Συνεχίζει απτόητος στην κορυφή ο Αχαϊκός

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Αχαϊκού, καθώς επικράτησε κόντρα στον σκληροτράχηλο Αστέρα Λεοντίου με 2-0.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Αχαϊκού παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και στο +2 από τα Ροϊτικα,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ίκαρο Πετρωτού.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Λεοντίου παρά το καλό του ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια έχει αδικήσει τον εαυτό του και μοιραία βρίσκεται στην 12η θέση με 9 και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ουραγό της βαθμολογίας ΑΠΟ Αρόη με μόνο στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι χθες για την ομάδα του Αχαϊκού το “καθάρισε” ο Ραφαήλ Χότζα οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Αρχικά στο 25′ ο Αλποχωρίτης ανατράπηκε από τον Ασημακόπουλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι,μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς υποστηρίζουν πως η ανατροπή προήλθε εκτός περιοχής και ήταν φάουλ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραφαήλ Χότζα για το 1-0. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Αλποχωρίτης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει εξαιρετικά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48′ ο Ραφαήλ Χότζα με εκπληκτική ατομική ενέργεια και με φοβερό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος για το 2-0.

Στην συνέχεια ο Αστέρας Λεοντίου πίεσε για την μείωση του σκορ, κάτι που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0.

Αρκετά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Αστέρα Λεοντίου για την διαιτησία του κ.Βαβαρούτα τόσο για την φάση του πέναλτι, αλλά και για κάποιες φάσεις στον πειθαρχικό τομέα.

Συνθέσεις:

Αχαϊκός (Κώστας Κραβαριώτης): Βαμβουκλής, Νικολόπουλος, Κυριάκου (80′ Μεμάγκα), Σταυριανός, Σκρεμμύδας, Ροδίτης (63′ Παπουτσιδέλλης), Στάμος, Γραμματικός, Παντελής (85′ Ντόγια), Ρ. Χότζα (80′ Ψαρράς), Αλποχωρίτης.

Αστέρας Λεοντίου (Ανδρέας Σέρρος): Παναγόπουλος, Κατσούρης, Ξυπολιάς, Ράθωσης (57′ Κορκόντζηλας), Κριλής (76′ Σωτηρόπουλος), Στασινόπουλος (57′ Τσακριλής), Ασημακόπουλος (76′ Παναγιωτακόπουλος), Σκόνδρας, Μαράτος,’ Αντ.Χότζα, Απ. Νικολόπουλος (57′ Μπάλας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς