Συνεχίζει με νέα προσωρινή διοίκηση ο Παναιγιάλειος, πήρε Βιλανάκη!

Η Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου Γ.Σ., που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (5/9), δεν έβγαλε κάποια νέα δεδομένα. Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για όποιον επιθυμούσε να αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου, δεν βρήκε και πάλι ανταπόκριση με αποτέλεσμα τα διοικητικά δρώμενα να παραμένουν ως έχουν με κάποιες διαφοροποιήσεις στο Δ.Σ.

Συγκεκριμένα η προσωρινή διοίκηση, η θητεία της οποίας σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου λήγει στις 17/9, αναμένεται να ζητήσει τις επόμενες ημέρες εκ νέου την ανανέωση της προχωρώντας ωστόσο σε κάποιες αλλαγές προσώπων. Μάλιστα για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλτιμάς, ανακοίνωσε ότι η διοίκηση είναι ανοικτή σε όποιον επιθυμεί να μπει στο Δ.Σ. και να βοηθήσει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» η νέα στελέχωση του «μελανόλευκου» Δ.Σ. και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξάμηνη ανανέωση της διοίκησης και ο σύλλογος να προσπαθήσει να «τρέξει» το σχεδιασμό που έχει γίνει για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Βιλανάκη. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι μεσοεπιθετικός και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο Πάτρα 2005, μάλιστα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας.