Συνεχίζει με το απόλυτο ο Πανμοβριακός, “φωνές” από Δόξα Χαλανδρίτσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Ρουμπάνης

ΣΚΟΡΕΡ: 22’ Κοκκίνης

Στον πρώτο όμιλο ο Πανμοβριακός νίκησε δύσκολα με 1-0 την Δόξα Χαλανδρίτσας διατηρώντας το απόλυτο νικών μετά από 5 αγωνιστικές.

Σκόρερ για τους φιλόδοξους πρωταθλητές χρίστηκε ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Κοκκίνης με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία για το ακυρωθέν τέρμα του Κώστα Γεωργαντόπουλου στις καθυστερήσεις.

Μετά από εκτέλεση φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής από τον Διαμαντόπουλο, υπήρξε σύγχυση μέσα στην περιοχή και με προβολή ο Κωνσταντίνος Γεωργαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, θεωρώντας πως ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση, ενώ οι γηπεδούχοι που ήδη πανηγύρισαν, υποστήριξαν πως ο παίκτης καλυπτόταν από τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Οι Χαλανδριτσάνοι έμειναν με το παράπονο της καλής προσπάθειας κόντρα σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και του τέρματος που ακυρώθηκε, ενώ η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας συνεχίζεται απτόητη από την κορυφή.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Μπάτραλης (86’ Σμυρίλιος), Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Λιακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ζαχαράτος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Χριστόπουλος (84’ Θεοδωρόπουλος), Κουλογιάννης, Π. Καπογιαννόπουλος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Αγγ. Κωνσταντινόπουλος -Θ. Παπουτσής): Ζήγκος, Σοφιανός (78’ Καούρης), Λιάκος, Διακάτος, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Γκέγκα, Σπανός, Φωτόπουλος (90’ Κάτσενος), Βαγιώτης (73’ Δελδήμος).