Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά ο Πυρσός

Σε ένα πολύ ωραίο φιλικό με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο Πυρσός κέρδισε την ΑΕ Ροϊτίκων με σκορ 4-2.

Η ομάδα του Νίκου Αθανασακόπουλου μπήκε από νωρίς δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου.

Στην συνέχεια ο Πυρσός ισορρόπησε το παιχνίδι έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στο 1-0 υπέρ των Ροϊτίκων. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Αυγερινός Λόης με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του,μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Δημήτρη Φράγκο και αυτός ισοφάρισε σε 1-1.

Στην συνέχεια και πάλι ο Αυγερινός Λόης με ατομική ενέργεια που αυτήν την φορά τελείωσε μόνος του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πυρσού. Μετά από λίγα λεπτά ο Πυρσός σημείωσε και 3ο τέρμα με σουτ του Νίκου Μπασιλάρη με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού τα Ροϊτικα μείωσαν σε 3-2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για να έρθει ο Παναγιώτης Μαχμούντ με ωραίο σουτ μετά την αλλαγή παιχνιδιού από τον Άγγελο Σκούτα για να σημειώσει το τελικό 4-2.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς