Συνεχίζει να κρατάει την τύχη του στα χέρια του…

Γήπεδο «Α. Κάνιστρας»: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Οικονόμου Σπήλιος, Ανδριανός Μιχάλης)
Σκόρερ: 9′ Μπαλλασόπουλος – 17′ Γκότσης Π.

Ισόπαλο (1-1) έληξε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και τον Αστέρα Μιντιλογλίου ένα αποτέλεσμα που καταδίκασε την ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου σε υποβιβασμό. Αντίθετα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική θα έχει ο αγώνας Ατρόμητος Πατρών- Ίκαρος Λακκόπετρας. Αν ο Ατρόμητος κερδίσει, παραμένει στην κατηγορία, ειδάλλως αν έρθει ισόπαλος και το Λιμνοχώρι κερδίσει την Πάτρα 2005, οι πράσινοι του κάμπου θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

9′ Γκοοολ για το Μιντιλόγλι, έπειτα από τη βαθιά μπαλιά του Τριανταφύλλου για τον Μπαλλασόπουλο, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Μπιτη, έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

15′ Απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά ο Γκότσης Π, ο Μπακόπουλος με ένα πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

17′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Παλούκη από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Γκότσης Π με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

22′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Τσάκωνας υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Τζούρας δεν μπλόκαρε την μπάλα και στη συνέχεια ο Τσίτσαρης από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

51′ Ευκαιρία για τον Αστέρα Μιντιλογλίου, με ένα σουτ του Μπαλλασόπουλου έξω από την περιοχή, ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για το Μιντιλόγλι, όταν ο Κουτσαντώνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαλλασόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ξιστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για το Μιντιλόγλι, όταν ο Μπαλλασόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

70′ Άλλο ένα δυνατό σουτ από τον Μπαλλασόπουλο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

73′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από την πάσα του Μπακόπουλου.

82′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’όλους και ο Τσίτσαρης με μια επαφή έχασε τεράστια ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, την απέκρουσε ο Τζούρας.

84′ Έπειτα από τη σέντρα του Πρίφτη, ο Κωστόπουλος τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Τσάκωνας.

90+1′ Ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Μπαλλασόπουλου, η κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για το Μιντιλόγλι.

90+4 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Τζούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Αστέρας Μιντιλογλίου (Σπύρος Αθανασόπουλος): Τζούρας Μπουρλάκης Πλέγας (77′ Πετρόπουλος) Ανδρεόπουλος Κρεμμυδάς (13′ Αγκαράι) Τριανταφύλλου Κωστόπουλος Παπαγιαννόπουλος (77′ Γουλιάμης) Μπαλλασόπουλος Κουτσαντώνης (60′ Τσαλαμιδάς) Παπαλεξόπουλος (45′ Παναγιωτόπουλος).

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη Πανταζόπουλος Χριστόπουλος Παπασπυρόπουλος Τσίτσαρης Νικολάι (56′ Βασιλείου) Παλούκης Γκότσης Ν (65′ Αγγελής) Μπακόπουλος Τσάκωνας Γκότσης Π (76′ Πρίφτης).