Συνεχίζει τελικά στην Γ’ Εθνική το Τσιλιβή

Με στήριγμα τον επιχειρηματία-ξενοδόχο Χρήστο ξένο (Καπετάνιο) και με χαμηλό προϋπολογισμό το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε χθες το απόγευμα την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος Τάκης Γκλαβάς και το συμβούλιο του δεσμεύτηκαν ότι θα βάλουν χρήματα, θα βρουν οικονομικούς πόρους από χορηγούς αλλά και από κάρτες διαρκείας. Αισιοδοξία επικρατεί για τις τέσσερις υποθέσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Ερωτηματικό παραμένει αν θα είναι προπονητής στην Γ΄ Εθνική ο Σάκης Γεωργίου ή θα πλαισιωθεί από κάποιον άλλο που θα έχει το απαιτούμενο δίπλωμα. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. 

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας… Έτσι και στην περίπτωση του ΑΟ Τσιλιβή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Οι ανεπίσημες πληροφορίες που ήθελαν να υπάρχουν πιθανότητες η ομάδα να κατέβει στην Γ΄ Εθνική, επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης. Το σημαντικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στον Πλάνο σε γνωστό μαγαζί μέλους της διοίκησης, ολοκληρώθηκε και έβγαλε την μεγάλη είδηση.

Ο ΑΟ Τσιλιβή θα συνεχίζει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία! Δεν θα αγωνιστεί στο τοπικό αλλά εκεί όπου ανήκει, εκεί όπου κέρδισε την παραμονή του στους αγωνιστικούς χώρους! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η διοίκηση του Τάκη Γκλαβά από την ημέρα που ανέλαβε, έθεσε το δικό της πλάνο με χαμηλή πτήση η ομάδα θα πήγαινε στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου.  Ταυτόχρονα όμως, εξαντλούσε όλα τα περιθώρια ο σύλλογος να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Κορωνοϊός έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα που είχε οικονομικούς πόρους μόνο από τον τουρισμό με την κατάσταση να είναι δύσκολη. Αυτά όλα μέχρι πριν μερικές ημέρες, εκεί που φάνηκε ότι κάτι πάει να φανεί στον ορίζοντα. Και ο ορίζοντας στην προκείμενη περίπτωση ήταν ο “Καπετάνιος” ο γνωστός ξενοδόχος-επιχειρηματίας. Το ραντεβού έγινε την Δευτέρα εκεί όπου ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Γκλαβάς έθεσε στον “Κάπτεν” το ζήτημα της Γ΄ εθνικής, ζητώντας από τον γνωστό επιχειρηματία να βοηθήσει την ομάδα στο μέτρο του δυνατού να μην χάσει το κεκτημένο της Γ΄ Εθνικής. Ο κος Ξένος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι άνοιξε και πάλι ο δρόμος για το ιστορικό σωματείο για τις Εθνικές κατηγορίες.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Πλάνο όπου πάρθηκε η ιστορική απόφαση η ομάδα να συνεχίσει στην κατηγορία. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του δ.σ.. Επίσης συζητήθηκε το πλάνο της νέας χρονιάς με τον γνωστό επιχειρηματία να είναι ο μεγάλος χορηγός της νέας αυτής προσπάθειας. Επίσης τα μέλη του δ.σ δεσμεύτηκαν ότι θα βάλουν δικά τους χρήματα στην ομάδα, όπως επίσης όλοι μαζί θα δουλέψουν για να φέρουν χορηγούς και να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια με τις κάρτες διαρκείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν διάφορες τοποθετήσεις για το θέμα του προπονητή. Ως γνωστόν πριν από μερικές ημέρες έχει αναλάβει τεχνικός-παίκτης ο Σάκης Γεωργίου με δεδομένο ότι η ομάδα θα αγωνιζόταν στην Α΄ κατηγορία του τοπικού. Τώρα που άλλαξαν τα δεδομένα θα υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις για το πως θα πορευτεί η ομάδα, υπάρχουν δύο λύσεις, ή θα μείνει ο Γεωργίου και θα προσπαθήσουν οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν βοηθό προπονητή που να είναι κάτοχος διπλώματος ή θα βρουν προπονητή ο οποίος όμως δεν θα κοστίσει ακριβά καθώς τα οικονομικά θα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα θα κατέβει με επί τω πλείστον ζακυνθινούς παίκτες αλλά και με κάποιους που θα έχουν χαμηλά συμβόλαια. Για το θέμα των δελτίων και τι θα συμβεί στην Δεοντολογίας οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα βγει καθαρή και από τις τέσσερις υποθέσεις. Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ο νέος σχεδιασμός της ομάδας η οποία θα πάει στην κατηγορία με χαμηλά τον πήχη σε σχέση με πέρυσι.        

Πηγή : ioniansports