Συνεχίζει τον… χαβά του ο Τσιριγώτης!

Επιστροφή στις νίκες, επιστροφή στις παθιασμένες εμφανίσεις! Το γκολ του Θοδωρή Τσιριγώτη (1-0) με “τακουνάκι” στο 48′ έκρινε τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης που έδειξε πολύ δυνατή στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Αυτή η νίκη δίνει την ευκαιρία στην Επισκοπή να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να περάσει τις άγιες μέρες με δουλειά αλλά χωρίς αγώνα (αφού το ματς της 8ης αγωνιστικής την προσεχή Τετάρτη (27/4) αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid στην ομάδα του Ασπρόπυργου).

Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά. Η ομάδα της Κρήτης μπορεί να μην κινδύνεψε όμως δεν είχε και τη μεγάλη ευκαιρία πλην του πρώτου σουτ του Σουμπασάκη που είχε πολύ καλές προϋποθέσεις.

Στην επανάληψη, όλα απέκτησαν μια άγρια ομορφιά με το πανέμορφο γκολ του πρώην παίκτη του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Θοδωρή Τσιριγώτη. Βασικός για ακόμα μια φορά, έχοντας καλή παρουσία αγωνίστηκε επίσης ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Πολυχρόνης.

Συνθέσεις:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος (90′ Γιαννιώτης), Ανδρέου, Λάμτσε, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Λίμα, Σουμπασάκης (89′ Κουτάντος), Νάνι, Τσιριγώτης (80′ Τσόφλιος).

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος, Σιμιτζής (51′ Ντινιωτάκης), Παπαζαχαρίας, Μπουντόπουλος (83′ Λάμπρου), Ιβανίδης (83′ Κωστόπουλος), Πολύζος (59′ Μαλάϊ), Κάνουλας, Μηνάς (59′ Γιουκούδης), Κουρέλας, Παντίδος.