Συνεχίζονται οι μεταγραφικές προσθήκες στον Ιωνικό

Ο 33χρονος δεξιός μπακ-χαφ Θανάσης Παπαγεωργίου αποκτήθηκε από τον Ιωνικό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Λάρισα, Πανθρακικό, Ξάνθη και Πανιώνιο. Επίσης η ομάδα της Νίκαιας απέκτησε τον 32χρονο μέσο Ιμπραχίμα Νιάσε. Ο έμπειρος χαφ αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στη Λαμία ενώ στη χώρα μας φόρεσε και τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για την προσθήκη του Σενεγαλέζου μέσου:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιμπραχίμα Νιάσε.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος με ύψος 1,88 (γεννημένος στις 18/4/1988 στο Ντακάρ) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και βρέθηκε σήμερα στα γραφεία στο γήπεδο της Νεάπολης, υπογράφοντας το συμβόλαιο του.

Ο Ιμπραχίμα Νιάσε, που έχει ξεκινήσει από την Β’ ομάδα της γαλλικής Νανσί και έχει σημαντικές εμπειρίες , ανήκε μέχρι πρότινος στην Λαμία, με την οποία είχε συνολικά 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Super League 1 και Κύπελλο. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με την ομάδα του Λεβαδειακού (τις σεζόν 2016-1017 και 2017-2018) πραγματοποιώντας συνολικά αυτή τη διετία, 36 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 4 γκολ στην Super League 1. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την U20 της Σενεγάλης με 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας και έρχεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στον χώρο του άξονα.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ιμπραχίμα Νιάσε και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Ιμπραχίμα Νιάσε τόνισε στο ionikosfc: «Αρχικά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια οικογένεια. Αυτό το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη κουβέντα που έγινε, πως έρχομαι σε μια δεμένη οικογένεια όπως είναι ο Ιωνικός. Αυτό που θέλω τώρα, είναι να δουλέψω σκληρά μέσα από την προπόνηση και να τα δώσω όλα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω τον Ιωνικό να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».