Σχολικοί αγώνες: Πρόκριση για τις γυναίκες του ΓΕΛ Ρίου, αποκλείστηκε το 1ο ΓΕΛ Πάτρας

Το 1ο ΓΕΛ Πάτρας δεν τα κατάφερε απέναντι στο 1ο ΓΕΛ Αγρινίου, καθώς ηττήθηκε με 3-1 για την β’ φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος για την Πάτρα ήταν ο Γασπαρινάτος με πέναλτι.

Οι παίκτες του Αγρινίου απαρτίζονταν κυρίως από παιδιά του Παναιτωλικού, μεταξύ των οποίων και τρεις Πατρινoί, ο Παναγιώτης Πιστικός (με θητεία σε Πάτρα 2005 και Άτλαντα), ο Χρήστος Παυλίδης (πρώην παίκτης του Δία) και ο Βασίλης Δρακόπουλος (πρώην παίκτης του Δαβουρλή) που είναι συμπαίκτες στην Κ17 του Παναιτωλικού.

Αντίθετα, τα κορίτσια του ΓΕΛ Ρίου επιβλήθηκαν με 4-1 του ΓΕΛ Αγρινίου με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Χαρτά που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ! Στην επόμενη φάση το σχολείο του Ρίου θα αντιμετωπίσει το Λύκειο Κατασταρίου στη Ζάκυνθο.

Έχουν ονοματεπώνυμο αυτά τα κορίτσια, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις τους και μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους μαζί και όλη την Αχαΐα. Είναι οι Σταυρόπουλου Γλυκερία, Παπανικολάου Μαρίνα, Ανδρικοπούλου Ελισάβετ, Αλεξανδροπούλου Γεωργία, Κανδήλα Μόρφω, Λίκα Γιούριε, Ταρνάρη Έφη, Γκατσούνα Ιωάννα, Παπαδιώτη Δανάλη, Κατσέλη Κωνσταντίνα, Χαρτά Ελεάνα, Κέτα Εμανουέλα, Παπαλεξάτου Μαρία-Ελένη, Σακελαροπούλου Εύα, Χάτζιου Ελισάβετ, Ταρνάρη Φωτεινή, Τζανέτου Μαριέττα. Πολλά συγχαρητήρια στη γυμνάστρια τους κα Στρατούλια Τασία.