Σωκράτης Οφρυδόπουλος: “Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στα Χανιά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά ο τεχνικός των “κοκκινόμαυρων” δήλωσε:

“Παίζαμε με μία ομάδα που είναι υποψήφια για την δεύτερη θέση. Σύμφωνα με τους παίκτες που έχει, με τον προπονητή της και την εικόνα της. Εμείς έχουμε πλέον αλλαγή διοίκησης και υπάρχει ένα κλίμα βελτίωσης προς το καλύτερο κάτι που βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα Χανιά είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες, χωρίς όμως να είναι όλες από οργανωμένες επιθέσεις. Ήταν σαφώς καλύτεροι και κυριάρχησαν στις στατικές φάσεις. Εμείς από την άλλη πλευρά νομίζω ότι ήμασταν περισσότερο οργανωμένοι προς το να παίξουμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την γρήγορη ισοφάριση μας, δεχτήκαμε ένα γκολ σε κομβικό σημείο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος δεν επηρεαστήκαμε καθόλου, συνεχίσαμε να έχουμε το πλάνο μας, το παιχνίδι μας, να προσπαθούμε να αναπτυχθούμε, με ηρεμία, με υπομονή και με αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να ισοφαρίσουμε, οι αλλαγές μας ήταν δύο με την κατεύθυνση να γίνουμε πιο επιθετικοί.

Η Παναχαϊκή πλέον στον πάγκο της μετά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, έχει 5-6 παιδιά από την Κ-19, το ρόστερ έχει μικρύνει αρκετά και υπάρχουν πολλά προβλήματα γιατί δεν είναι σωστά διαμορφωμένο, καθώς λείπουν πολλοί παίκτες σε καίριες θέσεις.

Δεξί μπακ έπαιξε ο Κυνηγόπουλος, στα χαφ μας έπαιξαν παίκτες που είχαν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής, όμως το ενθαρρυντικό ήταν ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Και δεν το λέμε μόνοι μας αυτό. Ο αντίπαλος μας που είναι πάρα πολύ καλός, μας έδειξε ότι μπορούμε και εμείς να παίξουμε καλύτερα, για να έχουμε ένα καλύτερο τελείωμα του πρωταθλήματος μάλλον στα πλέι-άουτ. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, αυτό θα κάνουμε.

Η Παναχαϊκή την επόμενη σεζόν πρέπει να πρωταγωνιστήσει όπως έκανε και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Συγχαρητήρια στον κο Βοσνιάδη και στους ποδοσφαιριστές του. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στα πλέι-οφ. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε δυνατά, οργανωμένα και να έχουμε μία πολύ καλή εικόνα ως το τέλος του πρωταθλήματος”.