“Σόκαρε” με γκολ στις καθυστερήσεις το Ρωμανό η Α.Ε. Αρόης

Με γκολ στο 93′ η Α.Ε. Αρόης κατάφερε να ισοφαρίσει και να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο βαθμό κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ρωμανός με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με σκορ 2-2.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Σπύρου Νάκου βρίσκεται στην 1η θέση με 15 βαθμούς (έχοντας περισσότερα παιχνίδια), ενώ αντιθέτως η ομάδα του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς και έμεινε για 4η αγωνιστική μακριά από την νίκη.

Στα του παιχνιδιού τώρα για τον Ρωμανό το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στο 13′ ο Ηλιού πραγματοποίησε το σουτ η μπάλα βρήκε σε ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Αρόης άλλαξε πορεία και εισήλθε στα δίχτυα για το 0-1.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρόπουλου για το 1-1.

Ο Ρωμανός κατάφερε να προηγηθεί και για 2η φορά όταν στο 35′ ο Ηλιού εκτέλεσε το φάουλ και με κεφαλιά ο Μαργαρίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 72′ ο Ρωμανός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι καθώς ο Μαργαρίτης αστόχησε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και να αποσοβεί το γκολ.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕ Αρόης βρήκε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προειδοποίησε στο 89′ με το σουτ του Μάλλιαρη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Για να έρθουμε στο 93′ όπου οι “μπλε” με σουτ του Καλαμπόκη μέσα από την περιοχή ισοφάρισαν σε 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Α.Ε. ΑΡΟΗΣ (Σπύρος Νάκος): Πολυδωρόπουλος, Μανωλίδης (37′ Λοτσάρης), Ορούτσι (37′ Κανελλάκης), Σαββόπουλος, Φραντζής, Κωστόπουλος (80′ Παπαδόπουλος), Σαντίκου (65′ Καλαμπόκης), Πολυζωγόπουλος, Γιαλένιος, Μάλλιαρης, Θεοδωρόπουλος (80′ Μουσαφείρης).

ΡΩΜΑΝΟΣ (Ανδρέας Παναγιωτόπουλος): Γερ.Παναγιωτόπουλος, Αγραπίδης, Νικολόπουλος, Λυκούδης, Αβραμόπουλος (71′ Τερζής), Σταμούλης, Μαργαρίτης (92′ Μιχαλόπουλος), Κυδωνιάτης, Κουκής (80′ Τζάκης), Ηλιού (71′ Θωμάς), Φράγγος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς