Σύνδεσμος Διαιτητών Αχαΐας: Ο Aγγ. Αποστολόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος

Ο Άγγελος Αποστολόπουλος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας. 

Ο τέως διαιτητής και νυν μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΑ με mail που έστειλε σε όλα τα μέλη του συνδέσμου έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του για την προεδρία τονίζοντας: “Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που όμως είμαι σίγουρος πως θα την ξεπεράσουμε με επιτυχία και σύντομα θα επανέλθουμε στους συνηθισμένους ρυθμούς της ζωής μας.

Μας ενώνει η διαιτησία που όλοι μας την αγαπάμε. Πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, 33 συνολικά έχω την εμπειρία να προσφέρω μαζί με φίλους – συνεργάτες με τους οποίους έχουμε κοινές απόψεις. Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του συνδέσμου μας  στις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη μαζί με τους Γιάννη  Παπαντωνόπουλο, Ανδρέα Παπαγιαννόπουλο, Κώστα Κωνσταντάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ανδρέα Καραβασίλη αλλά και όποιον άλλον από εσάς θέλει να είναι μαζί μας σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν στηρίξετε την απόφαση μας να βγούμε μπροστά και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και να οδηγήσουμε τον σύνδεσμο μέσα από την δουλειά και την ομόνοια σε καλύτερες  μέρες“.

Ο υποψήφιος πρόεδρος  Άγγελος Αποστολόπουλος.