“Σώθηκε” ο Αμβρακικός, γκολ ο Παπαχρονόπουλος!

Ο Αμβρακικός Λουτρού που αγωνίζονται τέσσερα “δικά μας παιδιά”, δανεικοί από την Παναχαϊκή (Λιμάτσι, Στασινόπουλος, Μικές, Παπαχρονόπουλος) επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Αγίου Ματθαίου και εξασφάλισε την παραμονή του και τη νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Στο 25ο λεπτό ο Ζοτάι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λουτρού, στο 81΄ ο Γραικός ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος είχε τη λύση για την ομάδα του, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Οι νεαροί παίκτες της Παναχαϊκής πήραν χρόνο συμμετοχής στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και επιστρέφουν στους “κοκκινόμαυρους” με σκοπό να γίνουν επαγγελματίες και να πάρουν την ευκαιρία τους.

Στον 5ο όμιλο ξεκαθάρισαν οι έξι θέσεις που οδηγούν στα τοπικά πρωταθλήματα της νέας σεζόν και συγκεκριμένα με τον υποβιβασμό της Κέρκυρας (ηττήθηκε στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη), της Θύελλας Κατσικάς που έχασε στην Καστοριά, αλλά και των Μέγα Αλέξανδρου, ΑΕ Μεσολογγίου που ακολούθησαν τους ΠΑΣ Πρέβεζα και Θύελλα Μοναστηρακίου.