Σ. Παπαδόπουλος: “Ήμασταν καλά διαβασμένοι, δεν απειληθήκαμε”

Ικανοποιημένος, αλλά και συγκρατημένος, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό όπου ζήτησε από όλους να βάλουν το κεφάλι κάτω.

“Επιτέλους ξεκινήσαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο στους παίκτες μου αλλά και σε όλες τις ομάδες που μετά από τόσες μέρες, μπήκαν σήμερα και αγωνίστηκαν” είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: “Όπως είδατε, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη όμως αυτά πρέπει να τα αφήσουμε.

Πιστεύω πως όποια ομάδα είναι δυνατή στην έδρα της και πάρει βαθμούς εκτός έδρας θα έχει τον πρώτο λόγο. Σήμερα τέλειωσε μια μάχη, πρέπει να πανηγυρίσουμε, αλλά από αύριο θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής αφού εμείς έχουμε ρεπό την Τετάρτη.

Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξαν. Πρέπει από αύριο να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να είμαστε έτοιμοι και την Κυριακή αφού όλα τας ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έτσι έγινε και σήμερα όπου έδωσε τη νίκη ένα παιδί που ήρθε από το πάγκο αλλά έχουμε μιλήσει μαζί του και έχουμε πει πως αυτοί που έρχονται από το πάγκο θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι από όσους ξεκινούν. Πιστεύω πως ήμασταν καλά διαβασμένοι σήμερα και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα».