Σ. Παπαδόπουλος: “Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο και στον πρόεδρό μας”

Χαρούμενος και με το παραπάνω ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της Πάτρας που έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης στη “μάχη” με την Ηλιούπολη.

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει τόσο καιρό που είμαστε μαζί”, είπε αρχικά ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος πρόσθεσε: “Είχα έρθει στην Παναχαϊκή στο ματς με τον Παναγιάλειο και είχε 300 φιλάθλους και είχαμε πει ότι θα πετύχουμε μόλις έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είχαμε πως δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά θα γίνει μόλις αρέσει και σε εμάς αλλά και στο κόσμο.

Σήμερα είδα στο γήπεδο κάτι όπου μου θύμιζε από παλιά όταν ερχόμουν ως αντίπαλος στην Πάτρα και αισθανόμουν πίεση. Δεν είναι ακόμα αυτό που ονειρεύομαι, αλλά θα υποσχεθώ πως θα φέρουμε πάλι όλο τον κόσμο της Πάτρας στο γήπεδο. Τις οικογένειες, τα παιδιά, αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς, γιατί μας δίνουν δύναμη και θα νιώσει ποδοσφαιρικά. Από εκεί και πέρα κάναμε μια σημαντική νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου που είναι καλή ομάδα όμως πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια, ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ξέραμε πως δεν έχουμε πολλές φάσεις, θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά, γιατί έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες αλλά ας μου επιτραπεί, θέλω να αφιερώσω στον κόσμο της Παναχαϊκής, αλλά και στο πρόεδρο, γιατί είναι λεβέντης και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω περάσει καλά σε ομάδες αλλά εδώ νιώθω πολύ όμορφα και θέλω να γυρίσει ο κόσμος της Πάτρας στο γήπεδο“.