Σ. Παπαδόπουλος: “Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και στην πίεση”

Λίγο πριν το ματς με τον Α.Ο. Επισκοπή την Κυριακή (13/11, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, ο προπονητής της ομάδας της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις:

“Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε όπως πάντα ταπεινοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και την πίεση και στόχος μας είναι αυτό να το διοχετεύσουμε σε ενέργεια.”

Σε άλλο σημείο τόνισε: “Είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίσουμε! Και αυτή τη φορά θα δώσουμε πάνω από το 100 τοις 100 και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει ο κόσμος ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε η Παναχαϊκή ! Έχουμε εμπιστοσύνη και στους εαυτούς μας και στους παίκτες! Μόνο εμείς με καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό να έχει διάρκεια.”