Σ. Παπαδόπουλος: “Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο”

Ο προπονητής της Παναχαικής, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣπορFM Πάτρας, υπογραμμίζοντας ότι οι Αχαιοί αξίζουν να βρίσκονται ψηλά και θα δώσουν τα πάντα για την άνοδο.

Ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι: “Οι αντίπαλοι ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν εμάς ενώ εμείς όχι, αν θα είναι τελικά αντίπαλος ο Μακεδονικός ή η Κοζάνη. Τελείως διαφορετικές ομάδες, διαφορετικά γήπεδα, άλλο πλάνο θα πρέπει να ακολουθήσουμε ανάλογα με το ποιον θα αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να περιμένουμε. Δείχνουν επαγγελματισμό οι παίκτες, φαίνεται πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάποιοι μάλιστα είχαν βγάλει ήδη εισιτήρια για να γυρίσουν στις πατρίδες τους και τώρα έπρεπε να τα αλλάξουν.

Μάλλον πάμε για έναρξη την προσεχή Τετάρτη. Παλεύαμε ένα χρόνο για τα μπαράζ, τώρα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια της έδρας μας, να τελειώσουμε την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο. Η Παναχαϊκή αξίζει να βρίσκεται ψηλά, έχει τεράστια ιστορία. Πρέπει όμως να το δείξουμε στο γήπεδο. Μας θεωρούν φαβορί, ίσως για να μας βάλουν άγχος, αυτό όμως μας γεμίζει και σιγουριά.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται του χρόνου η Παναχαϊκή στη Super League 2, για το μέλλον θα το δούμε στη συνέχεια“.