Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Σ. Παπαδόπουλος: “Μας στενοχωρεί που δεν κερδίσαμε, αλλά…”

Στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στην Κρήτη, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα της ομάδας αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

«Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές τελικές φάσεις και από τις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι που παρόλο ότι έγινε σε κακές καιρικές συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλό. Νομίζω ότι η βαθμολογική θέση αδικεί την Επισκοπή. Την είχαμε δει και στον πρώτο γύρο αλλά και τώρα στα τελευταία παιχνίδια όπου έπαιξε με την ΑΕΚ Β και τον Ηρόδοτο και τα κέρδισε. Είναι σε ανοδική πορεία όμως εμείς είμαστε μια ομάδα που έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη με την Καλαμάτα και το Σάββατο με τον Απόλλωνα. Ξαφνικά μάλιστα μας έβαλαν να παίξουμε μέσα σε 5 ημέρες τρία παιχνίδια, αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και απορώ πώς βγάζουν το πρόγραμμα και ποιοι το βγάζουν.

Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, έχοντας 2-3 παιδιά έξω γιατί θέλαμε να μοιράσουμε κάπως το χρόνο στους βασικούς μας, είχαμε και τις ελλείψεις μας. Κοιτάξαμε να το πάμε το παιχνίδι πολύ έξυπνα. Ηξερα ότι αν δε δεχτούμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που θα έχουμε κόντρα τον αέρα θα ισορροπούσαμε και με την μπάλα κάτω όπως έχουμε μάθει να παίζουμε και με την καλή φυσική κατάσταση που έχουμε σαν ομάδα θα βρίσκαμε περισσότερους χώρους όπως κι έγινε.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, στο δεύτερο νομίζω ότι αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει αυτή ήταν η δική μου. Ημασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε πάνω από 10 τελικές, είχαμε το δοκάρι του Χαντί, αλλά ο τερματοφύλακας της Επισκοπής βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Νομίζω ότι αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν μόνο το γκολ, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος και να μη δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί παρά τα προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα και είναι γνωστά λόγω των παλιών προσφύγων κάνουν όλοι ό,τι μπορούν για να τα τακτοποιήσουν και ειδικότερα η διοίκηση. Κι εμείς πάνω απ’ όλα βάζουμε την Παναχαϊκή, παίζοντας για την ομάδα.

Μας στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε, αλλά μας ευχαριστεί που παλεύουμε μέσα στο γήπεδο και δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για μας. Καταλαβαίνω τον αντίπαλο που σήμερα έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά σχεδόν, αλλά εμείς είμαστε η Παναχαϊκή και πρέπει πάντα να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο όπως έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες»…